Clarion Collection Hotel Victoria

Vackert anrikt hotell mitt i stan!

Clarion Collection Hotel Victoria unik hotellpärla mitt i Jönköping, här bor du i en vacker och tidlös miljö, mitt i Jönköping. Här känns stadens historia och kultur i väggarna. Bo bekvämt och cent…

Läs mer +

Clarion Collection Hotel Victoria unik hotellpärla mitt i Jönköping, här bor du i en vacker och tidlös miljö, mitt i Jönköping. Här känns stadens historia och kultur i väggarna. Bo bekvämt och centralt och njut av frukost och Evening Meal varje dag. Hos Victoria bor du i rum utsmyckade med motiv från Jönköpings tändstickshistoria. År 2021 byggde vi ut hotellet med 38 nya rum. I Victorias relaxavdelning har du möjlighet att både höja pulsen och koppla av. Beläget på två våningar i relaxen har du tillgång till bland annat löpband, motionscykel, roddmaskin, yogamattor, fria vikter och en del annat. Det finns även gemensam bastu samt sittytor där du kan koppla av. Hela hotellet har komfortkyla.

 

Läs mindre –


Bekvämligheter

– Lägg till fler
– Frukost ingår
– Gratis wi-fi
– Barnvänligt boende
– Parkering
– Husdjur tillåtna
– Gym
– Luftkonditionering


Övrig information

Ha er konferens hos oss! Vi erbjuder tre konferenslokaler med kapacitet för 8-60 pe…

Läs mer +

Ha er konferens hos oss! Vi erbjuder tre konferenslokaler med kapacitet för 8-60 personer med komplett konferensservice. Vi har 2 lokaler med styrelsesittning, perfekt för det mindre mötet. Vår största lokal passar allt från utbildningar till kvällsmingel och utställningar. Bokning av konferens sker enklast via telefon direkt med hotellet eller via mail.
Clarion Collection Hotel Victoria är beläget i den vackra stadsdelen Väster i centrala Jönköping. Här har du ett stort utbud av restauranger, och shopping runt hörnet. Dessutom ligger Jönköpings attraktioner, som Tändsticksmuseet och John Bauers Museum, på behagligt avstånd. Varje morgon kan du äta en god frukost hos oss, som självklart är inkluderad för övernattande gäster. Fika med kaffe och kaka på eftermiddagen ingår också. I vår relaxavdelning har du möjlighet att både höja pulsen och koppla av.

Läs mindre –

Utsida hotell

Ädelfors Hotel og Konference

Scenisk indkvartering midt i Småland.