Hestraviken Hotell och Spa

Kontakt

Hestraviken Receptionsvillan, Hestra, 335 72,

https://www.hestraviken.se/ 0370-336800

Aktiviteter och sköna upplevelser

Mitt i de Småländska skogarna, med underbar utsikt över Algustorpasjön, ligger Hestraviken hotell och Spa. En idyll med Nissan rinnande genom tomten, sin vackra trädgård, små röda timmerhus och stå…

Läs mer +

Mitt i de Småländska skogarna, med underbar utsikt över Algustorpasjön, ligger Hestraviken hotell och Spa. En idyll med Nissan rinnande genom tomten, sin vackra trädgård, små röda timmerhus och ståtliga trävillorna från förra sekelskiftet.

Köket är hjärtat på Hestraviken, här används säsongsanpassade råvaror som gärna är från trakten och naturens eget skafferi. Matlagningen har rötterna i det Svenska köket och hämtar inspiration från medelhavet. Desserterna är ett signum som får lite extra kärlek.

Därefter är det givet med ett besök på Riverside spa, ett naturinspirerat Spa med en trolsk utsikt över ån som sakta flyter fram direkt utanför. Flera varma pooler utomhus, stor solterrass, badbrygga till Nissan, olika lounger och  behandlingar.

Alla rum ligger runt om i den stora trädgården och har egen balkong eller terrass. Här finns oräkneliga möjligheter till rekreation och avslappning, bad i sjö och pooler, kanotning, cykling, rodel, höghöjdsbana, golf,  Mtb cykling, vandring, fiske och mycket mer!

Läs mindre –


Bekvämligheter

– Pool
– Bastu
– Gratis wi-fi
– Spa
– Parkering
– Badplats
– Husdjur tillåtna
– Gym
– Laddningsplats för elbil
– Frukost ingår


Övrig information

 

 


 

 


Utsida hotell

Ädelfors Hotel og Konference

Scenisk indkvartering midt i Småland.