Huskvarna Hotell & Vandrarhem

Romantiska Rosendala Herrgårdshotell

Överraska din partner med en vistelse på romantiska Rosendala Gård från 1774 med personligt inredda rum, antika möbler och vackra tapeter. Det vackra lilla hotellet ligger mitt i Huskvarna med priv…

Läs mer +

Överraska din partner med en vistelse på romantiska Rosendala Gård från 1774 med personligt inredda rum, antika möbler och vackra tapeter. Det vackra lilla hotellet ligger mitt i Huskvarna med privat parkering och trådlöst internet, i en naturskön trädgårdsmiljö med Vätterstranden strax intill. Herrgården är en av Huskvarnas äldst bevarade byggnad, och hela herrgårdens 10 rum kan hyras, passar sällskap upp till 20 personer.
Huskvarna Hotell och Vandrarhem erbjuder er ett hemtrevligt och familjärt boende i lugn miljö med historiska vingslag. Sommartid kan du slå dig ner i trädgården med en kopp kaffe eller ta en promenad till vackra trädgårdscaféer eller göra oförglömliga utflykter på cykel/kanot eller spela golf på Skinnarebo.

Vandrarhemmet är inrett i marin New Englandstil och ligger i en egen byggnad i trädgården. Här finns receptionen med in och utcheckning för både hotellets och vandrarhemmets gäster. Frukostmatsalen ligger också i denna byggnad.

Som gäst på Vandrarhemmet har du möjlighet att njuta av din egenlagade lunch och middag oavsett val av rum. Alla rum är inredda med TV och har privat toalett. Duschar finns utanför i korridoren. Fritt trådlöst WiFi i hela byggnaden och parkeringsplatser nära huset.

Du kan välja vad du vill ska ingå. Frukostbuffé kan köpas till, sänglinne och handdukar kan hyras eller så väljer du att medtaga eget.

För bokning maila: info@hhv.se

Läs mindre –


Bekvämligheter

– Frukost ingår
– Gratis wi-fi
– Parkering
– Cykeluthyrning
– Kanotuthyrning


Utsida hotell

Ädelfors Hotel og Konference

Scenisk indkvartering midt i Småland.