Tempelgården

Kontakt

Tempelgården2, Visingsö, 56394,

https://www.tempelgarden.se 706358366

Cafe, konst o stugor i naturskön miljö

Vill du både njuta av naturskön miljö, kultur, historia , fika ibland pittoreska små stugor. Då är det Tempelgården du skall åka till!
Tempelgården är resultatet av Visingsö konstnärens Olle …

Läs mer +

Vill du både njuta av naturskön miljö, kultur, historia , fika ibland pittoreska små stugor. Då är det Tempelgården du skall åka till!
Tempelgården är resultatet av Visingsö konstnärens Olle Krantz vision.

Idag kan du sitta i trädgården bland äppelträd njuta av kaffe och äppelkaka eller varför inte en smaskig räksmörgås, från eko cafet. Där finner du också keramik av Cleo. I Templet som egentligen är en konsthall visas Olle Krantz konst samt hans statyer runt om i trädgården. Templet byggdes 1913 av den amerikanska Teosofiledaren Katherine Tingley. Vill du övernatta i en gammeldags stuga så finns 7st att väja på.
Behöver du en stunds avkoppling är denna oas på norra delen av Visingsö en lugn och vacker plats att vara på.

Läs mindre –


Bekvämligheter

– Gratis wi-fi
– Parkering
– Cykeluthyrning


Övrig information

Om du hyr stuga på Tempelgården under juni och augusti finns det möjlighet att gå en halvdags keramikkurs för två. Lär dej några enkla tekniker för att skapa i keramik , och prova på att dreja. Ma…

Läs mer +

Om du hyr stuga på Tempelgården under juni och augusti finns det möjlighet att gå en halvdags keramikkurs för två. Lär dej några enkla tekniker för att skapa i keramik , och prova på att dreja. Max 2 pers per tillfälle.


Läs mindre –

Visingsö

Visingsö – mitt i Vättern.