Äventyrsbyn Ramoa

Vid den norra stranden av Klockesjön, i den lilla byn Torp, väster om Ramkvilla ligger äventyrsbyn som erbjuder vildmarksspa och naturbaserade äventyrsaktiviteter. Du övernattar i jättekåta eller mysiga torparstugor.

Litet eller stort vildmarkspa

Att njuta av vildmarsksspat är en särskilt trevlig upplevelse i den unika miljön vid Klockesjöns strand. Den stora eller lilla badtunnan eldas upp med ved liksom bastun där björkriset väntar. Från bryggan och trädäcket där badtunnorna finns når du lätt sjöns svalkande vatten När isen ligger på vintern huggs det upp isvakar som erbjuder välkomnande svalka. Oavsett om du kommer med en liten eller stor grupp erbjuder Äventyrsbyn en unik upplevelse. Njut av naturens egna ljud under tystnad, jobba på teamkänslan eller njut av en god middag.

 

Jättekåta eller torparstuga

Jättekåtan har plats för upp till 24 personer på liggunderlag. Mer bekvämt, men ändå friluftsbetonat blir det när Äventyrsbyn bäddar med kudde, täcke och sänglinne på tjocka madrasser. En annan typ av boende hittar du i torparstugorna Drängen och Pigan. I stugorna finns våningssängar och köksavdelning. Toaletter och dusch hittar du i det gemensamma duschhuset i Äventyrsbyn.

Boka stuga här

 

Alla möjliga aktiviteter

Prova allt från Human Table football till äventyrsorientering och vattenlek. I en klassisk femkamp får du testa dina färdigheter i yxkastning, lerduveskytte och bågskytte. Möjligheterna är många och leklystna får chans att ha kul på riktigt. Human Table Football är förresten ett spel där du får känna på hur det känns att själv vara spelpjäs!