Västervik Resort Lysingsbadet

Västervik Resort Lysingsbadet är semesteranläggningen för dig som vill vara både i skärgården och nära Smålands natur, men även njuta av stadens nöjen i Västerviks centrum, som ligger inom gångavstånd. Här semestrar du omgiven av badklippor, sol och vatten i hyrt eller eget boende. Västervik Resort ligger på en grönskande halvö i en lugn östersjövik. Inom området finns ett megastort äventyrsbad,restaurang, eventhall, ett äventyrsberg, äventyrsgolf och en egen golfbana.

På Västervik Resort bor du alltid inom hörhåll från kluckande vatten och susande träd. För dig som har eget tält eller husvagn finns tomter vackert utspridda på anläggningen uppdelade i sju olika områden. Välj det som passar just dig bäst. Om du hellre hyr boende finns Timmerbyn där alla hus har havsutsikt eller havstomt eller nyrenoverade röda stugor med en insida i senaste design. Naturligtvis kan du också välja att hyra villavagn, vandrarhemsrum  eller lägenhet. Kommer du i egen båt är det bara att lägga till vid nya gästhamnen, som har både el och vatten på bryggan.

Sauna, golf, dansfest och mycket mer

Glöm inte att slappna av på semestern. Ta en paus vid Västervik Resorts sauna, spela långgolf eller gå över de välvda broarna ut på Korpaholmarna och hitta din alldeles egna badplats. Om sjön lockar finns segelbåtar att hyra, med eller utan instruktör. Framåt kvällen slår du dig ner vid dukat bord på en av Resortens restauranger, eller tar en sväng bortåt Arenan för att uppleva ShowU, Västervik Resorts eget showteam för en helkväll. Under tre sommardagar rockar anläggningen  loss i dansfesten Sverige Dansar.

Trolläventyr, skattjakt och Lysse sälkompis

Barnen har fullt upp på dagarna. Skattjakt, teater, trolläventyr och grillkvällar är bara början. Västervik Resort har sitt alldeles egna äventyrsberg där du svingar dig fram likt Tarzan i en höghöjdsbana och susar genom luften i en 200 meter lång linbana. För dig som föredrar fast mark under fötterna finns naturstigar och grillplats. Finns det fortfarande spring kvar i benen hoppar du en stund i Luftkuddeland, annars kan ett besök hos Lysse, sälkompisen, passa bra.