Vox Hotel i Jönköping - nytt hotell

Nyöppnade Vox Hotel i Jönköping är inte bara ett hotell, utan en upplevelse på riktigt. Med genomtänkt och lyxig design, nya koncept formade utifrån dagens behov och inte minst ett genuint personligt bemötande blir Vox Hotel ett hotell av hög internationell standard samtidigt som man satsar på att bli Jönköpingsbornas nya vardagsrum.

Hotellet är skapat av den erkände arkitekten Magnus Månsson som också ritat Hotel Avalon och Hotel Post i Göteborg. Hotellet drivs av den unga hotellentreprenören Anne Robertsson som skapade Husqvarna Stadhotell, ett av Sveriges främsta boutiquehotell. Med säker hand och utifrån egna erfarenheter och omvärldsbevakningar har Anne och Magnus tillsammans med den lokale fastighetsägaren Ralf Ekblad skapat ett lyxhotell utformat för framtidens resenärer. Lyxen ska vara tillgänglig för olika behov, rummen varierar i storlek och pris, men inte i kvalitet, samma exklusiva material och smarta lösningar finns i alla rum. 

Lobbyn ska bli en mötesplats för hotellgästerna, men också för lokalbefolkningen och andra som vill träffas för kortare och längre möten. Vill man sätta sig och jobba en stund i denna kreativa och avkopplande miljön går det också bra. Vid alla sittgrupper finns eluttag och på hotellet finns så klart fritt wifi. Blir man sugen på något att käka eller dricka så finns en lobby-bar som serverar lättare rätter. 

 

 

Olika rumstyper

På Vox Hotel kan du som gäst välja bland fem olika rumstyper. Alla rum är inredda med marmorgolv, italienskt skimrande kakel, möbler från ett lokalt snickeri och bekväma sängar. Rummen är utrustade med AC och reglerbar belysning. Toppvåningen har rum med helglasade väggar och som fond finns Vättern och i fjärran kan konturen av Visingsö skönjas. 

Storlek och pris på rummen varierar, spannet är från sviten på toppvåningen till de 10 kvm stora rummen utan fönster i källarplanet. Gästens behov för tillfället avgör, men sängarna är lika sköna oavsett och kalklet är lika skimrande i alla rum.

 

 

Erbjudanden

En vistelse på Vox Hotel blir garanterat en upplevesle. Vill du toppa övernattningen finns olika erbjudanden. Vad sägs om Suite Love eller Love Deluxe, förutsättningarna för romantik är goda med chokladdoppade jordgubbar och champagne.

I samarbete med Hooks Herrgård och restaurang Neo erbjuder Vox Hotel ett paket kallat Rest and Relax. Dagspa i Hooks Herrgårds nyöppande spa-anläggning och en trerättersmiddag på Neo ingår i paketet. 

Gourmet-paketet rekommenderas för den verklige finsmakaren. I samarbete med Restaurang Sjön som ägs av den flerfaldigt belönade mästerkocken Tommy Mylimäki får du avnjuta en sjurätters-middag på Restaurang Sjön.