Smålandsappen

Ladda ner Smålandsappen till din smartphone för att hitta rätt i Småland. Appen vägleder dig och tipsar om nya och gamla favoriter. Appen är gratis och finns i App Store och Google Play – sök på Smålandsappen!

Hitta rätt i Småland med Smålandsappen

Med Smålandsappen hittar du boende, aktiviteter, sevärdheter, shopping, mat och dryck – en komplett guide till Småland. Hitta rätt med hjälp av karta eller sök efter det du letar efter. Perfekt när du planerar din resa till Småland eller när du är på plats för att få tips nära dig.

Ladda hem Smålandsappen

Smålandsappen är gratis och finns i App Store och Google Play för nedladdning.

Innehållet i Smålandsappen

Innehållet i Smålandsappen hämtas från samma produktinnehåll som här på visitsmaland och kompletteras med information från annonsörer från Svenska Smålandsbroschyren 2015. Innehållet i appen uppdateras en gång per dygn. Innehåll som hämtas är namn, kategori och position, annonsörer i Svenska Smålandsbroschyren har adderad information kopplat till sina platser.

Vill du synas med mer infomation appen?

Finns du redan på visitsmaland och vill addera mer information till appen motsvarande annonsörerna i Svenska Smålandsbroschyren 2015? Du får då utökad exponering i appen, förenklade kontaktvägar med potentialla kunder och möjlighet till tydligare kommunikation med bild och text. 

Paket 1: 2 175 SEK. Adderar kontaktuppgifter till befintliga uppgifter. 

Paket 2: 3 075 SEK. Adderar bild, logotyp, text och kontaktuppgifter till befintliga uppgifter. 

Paket 3: 4 650 SEK. Adderar bild, logotyp, text och kontaktuppgifter till befintliga uppgifter samt erbjudande/utvald produkt i appen.

Boka med hjälp av formuläret nedan.

Läs mer om: