The Big Bang - upplevelsecentrum

I Oskarshamn betyder The Big Bang full fart med lasergame, xerdance och discobowling. Du smyger, springer, hoppar och skrattar tillsammans med dina vänner i sydöstra Sveriges största nöjesanläggning. Utmana dina kompisar och familjen på en heldag med fart och fläkt och avsluta med en lugn stund i restaurangen eller framför en match på storbildsmonitorn i sportbaren.

Mitt i småländska Oskarshamn finns The Big Bang, ett modernt nöjespalats med fartfyllda spel och lekar för dig som vill krydda semestern med spänning och tävling. Du tar steget in genom dörrarna och hamnar i en värld av lek och fantasi. Med datorers hjälp förflyttas du till världens bästa golbana och får slå en rejäl sving ut på den grönaste green du sett. Eller fatta ett hårt tag i ratten och kör ett varv på en gastkramande racerbana. Prova jaktsimulatorn, en bullride eller kör ett pass i det nya gymmet innan du slappnar av med en kall dryck i sportbaren.

Discobowling och lasergame för fart och spänning

Bowling med unika klot och skimrande käglor ger dig en utomjordisk upplevelse och kosmisk show till härlig musik. Om ni är några fler är det kul att mötas i lasergame. Kryp och spring i mörka labyrinter med ljud-, ljus och rökeffekter. Känn spänningen när du duckar, flyr och anfaller för att samla poäng när du skjuter dig fram till motspelarnas hemmabas. För dig som vill ta det lite lugnare väntar ett grönt biljardbord, flera darttavlor och bordsspel.

Restaurang och sportbar med storbildsmonitor

När det blir dags sitta ner och ta det lugnt en stund går du till The Big Bang Bar & Restaurang. Här finns inbjudande menyer både för vuxna och barn och  gott om mysiga sittplatser. Vill du passa på att följa någon match har sportbaren fyra TV-apparater samt två storbildsmonitorer som visar matcher från Viasat Fotboll och Hockey.