Spela golf och njut av en calvados

Här erbjuds en av Smålands finaste golfbanor i kombination med riktigt bra kök och skönt boende. Du bor mitt på banan, mellan 18:e hålets green och första hålets tee. Runda av middagen här med en calvados, Wiredaholm har Sveriges största calvadosutbud med över hundra sorter att välja mellan.

Smålands finaste golfbana

Golfbanan på Wiredaholm anses vara en av de finaste i Småland. Mellan första hålets tee och 18:e hålets green ligger själva hjärtat av anläggningen med restaurang och boende. Som gäst kan du välja att övernatta i någon av de fem fristående stugorna eller i dubbelrum i direkt anslutning till huvudbyggnaden. Oavsett var du väljer att bo har du nära till badbryggan och bastun som ligger precis vid Viredaholmssjön. 

 

Sveriges största sortiment av calvados

Wiredaholms stolthet är det rikliga utbudet av calvados. Över 100 sorter finns att välja bland. Några av sorterna är direktimporterarde från Normandie och bland dessa hittar du spännande produkter från mindre gårdar som annars inte når den svenska marknaden. Det går så klart att boka provningskvällar om man vill lära sig mer om calvados.

Restaurangen har ett samarbete med många av de olika lokala producenterna av råvaror och i restaurangen serveras till exempel kött från Ebbarps Norrgård i Lekeryd, stenugnsbakat surdegsbröd från Lommaryd, rökta isterband från Börjes chark i Aneby och rökt fisk från Sjöarps rökeri i Linderås.

 

Konferens med aktivitet

Wiredaholm passar bra för konferenser i lugn och vacker miljö. Sätt knorr på konferensen med aktiviteter som calvadosprovning, vinprovning, matlagning, femkamp, laserskytte eller pröva på golf. Genom samarbete med andra företag i bygden går det också att ordna med ridning eller fiske.