Abloc - med passion för cykling

Delar du Ablocs passion för cykling eller vill du upptäcka tjusningen med att för egen kraft trampa runt i inbjudande landskap och njuta av fartvinden?

Det Jönköpingsbaserade företaget Abloc erbjuder cykling på olika nivåer, men med gemensam utgångspunkt: att cykla tillsammans förhöjer upplevelsen, med utgångspunkt från individuella förutsättningar. Under säsongen erbjuder Abloc träningsläger, utmaningar, kortare och längre turer, allt anpassat utifrån den egna nivån. Det kan handla om både landvägscykling och MTB. 

 

Abloc Camp Jönköping

10 -12 juli MTB - King of the Hill, grillkväll, em-bana, trollska stigar, cykelskola, Vistas ”lek"spår, toppklassiskt boende, grupper och utmaningar för alla. Listan kan göras hur lång som helst. Det kommer bli en mountainbikehelg i Jönköping utöver det vanliga med tre fullmatade dagar mountainbike när det är som bäst. En perfekt kickoff inför stundande cykelvasa och den bästa starten på semestern. Att även Ironman går samma helg i Jönköping gör att inramningen blir magisk.

 

MTB Triple Tour

En MTB-tur som tänjer dina gränser och utmanar din teknik i tre av de mest moderna, omtalade och vackra MTB-banor som finns i Sverige. 

 

Lake View Tour

Här bjuds på både vacker utsikt och smakrika upplevelser. Turen går förbi både Vättern och genom Skärstadalen, även kallad Äppledalen utanför Huskvarna. Under turen bjuds på både espresso hos ett lokalt rosteri och lokaltillverkad äppelmust och efter turen blir det relax med vinprovning. 

 

Mine and Bat Cycle Tour

Tuiren går till Taberg där gruvan besöks. Här övervintrar fladdermöss i mängder och efter ett något kylslaget besök i gruvan får du upp värmen när du trampar fram genom Tabergsådalen. Picknick ingår. 

 

Besök Ablocs webbsida