Utmana dig själv och dina vänner på Boda Borg

Om du gillar utmaningar och äventyr får du ditt lystmäte på Boda Borg i Sävsjö.

På Boda Borg finns banor eller quests som de väljer att kalla det. Varje quest består av ett antal uppgifter som ska lösas på begränsad tid. Lyckas du lösa uppgiften får du gå vidare till nästa bana och lyckas du inte, ja då får du börja om från början!

Banorna är av lite olika karaktär. De gröna banorna är inte fysiskt krävande utan klaras bäst av med hjälp av list och klurighet. Röda banor är lite mera fysiska och de svarta bjuder på en rejäl utmaning när det gäller fysiken. Inga banor kräver dock speciella kunskaper eller särskild utrustning. Bilda lag på 3-5 personer och kör igång. Det finns 20 banor och 70 rum med utmaningar. Stanna i två timmar och betala 120 kr/person eller stanna hela dagen för 170 kr/person.

På Boda Borg finns en cafeteria om du behöver ladda med mer energi. Fredagar, lördagar och söndagar serveras taco-buffé och vid förbeställning går det att få både lunch och middag. Om du önskar stanna över natten på Boda Borg går det också ordna, det finns både vandrarhem och lägenheter att hyra.