Hitta ut Oskarshamn

Visa karta

Ta chansen och kom ut i naturen och hitta nya checkpoints, registrera dina checkpoints och ha chansen att vinna fina priser.

Hittaut är ett friskvårdsprojekt med karta och modern teknik i fokus. Du kan delta i egen takt, själv eller tillsammans med andra och vid vilken tidpunkt du vill. Hittaut pågår från 29 april till 8 oktober 2017.

Det är helt gratis att delta och kartan finns att hämta kostnadsfritt på 10 utlämningsställen som du hittar längre ner.
Från början finns 60 checkpoints utplacerade på olika platser i och runt Oskarshamn i form av aluminiumstolpar redo att besökas. Dessa hittas med en karta, antingen i pappersformat eller i din smartphone. På checkpointen hittar du en bokstavskod och genom att registrera dig själv på www.hittaut.nu/oskarshamn så kan du registrera bokstavskoden för de checkpoints du besöker.

Gör du detta deltar du i utlottning av fina priser till ett totalt värde av 25 000 kr skänkta av företagare i Oskarshamn. Ju fler checkpoints du besöker och registrerar, desto större är din vinstchans!
Vid fyra tillfällen fram till projektslutet den 8 oktober kommer ytterligare 10 checkpoints att släppas så att det till slut finns totalt 100 checkpoints att besöka. Checkpointsen har olika svårighetsgrader där vissa även är markerade med ett hjul. Detta innebär att checkpointen är möjliga att nå med tex barnvagn, rullstol eller cykel. Placering av checkpoints har valts för att visa upp intressanta platser i och runt Oskarshamn.
Vi hoppas på många härliga utevistelser, äventyr och besök på nya platser!

Vill du hämta ut en gratis karta gör du det på:
Arena Oskarshamn
Coop Extra
Coop Kolberga
First Camp Gunnarsö
Friskvårdshuset
ICA Maxi
Melchiors bokhandel
Stadsbiblioteket
Stadshuset
Turistinformationen

Show more