Fiska i egen sjö på Hjortseryd

Hjortseryd är en spännande anläggning i milsvida skogar mellan Ljungby och Halmstad. Här finns gott om vilt, fiskrika sjöar, fina svampskogar – och absolut tystnad. Nu har du möjlighet att hyra en stuga med egen sjö. På hösten är fisket som allra bäst när öringarna ska äta upp sig inför vintern och det blir svalare i vattnet. Luften vid tjärnen är fuktig och frisk och skogen skiftar i gult – en härlig höstupplevelse.

Fiska på Hjortseryd i egen sjö med ädelfisk

Du fiskar i Aborrsjön som du har alldeles för dig själv. Det är en skogstjärn där det kontinuerligt sätts ut regnbåge och öring på mellan ett och fyra kilo.  Det ingår en upptagen fisk per person, men skulle du vilja ta upp mer kostar det 80 kronor per kilo.

Bo i Södergården med plats för tio personer

Du bor i Södergården som är en modern stuga med plats för hela tio personer och den är Hjortseryds jakt- och fiskecentrum. Perfekt för storfamiljen, kompisgänget eller kanske två familjer. Här finns tre toaletter, stort kök och två allrum varav ett med braskamin. Städning ingår, men vill man hyra lakan kostar det 120 kronor per set. Huset ligger intill hjorthägnet där du kan se kronhjort och mufflon.

Pris för stuga och egen sjö inkl. en upptagen ädelfisk per person är 6 600 kr. Då kan man vara upp till tio personer.

 

Bokning

www.hjortseryd.se

[email protected]

0761-413969 el 0761-413017