Hemmatipset

Växjö kommun

lorem ipsum

© Anders Bergön

Restauranger i Växjö

Hjälp till att stötta Växjös restauranger! Klicka på länken för att ta del av ett fantastiskt iniativ, där man samlat restauranger som erbjuder avhämtning och/eller utkörning. Vissa har också rabatt på take-away.

supportvxo.se

Hotell

Elite Stadshotellet – Flytta in på ett hotell, i samarbete med Blocket Bostad. Bo en längre period till rabatterade priser. I långtidshyran ingår städning, handduk och linne, wi-fi, och för en extra liten kostnad hotellfrukost.

PM & Vänner Hotel – Småland till smålänningarna. Erbjudande fram till 31 maj 2020 för de som har postadress i Småland. Del i dubbelrum Classic, trerätters meny i bistron, frukost och tillgång till bastu, pooler och gym. Uppge kod ”Småland” samt din småländska adress när du bokar via telefon eller mail.

Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks matsalar – Hotellet har 12 hotellrum som alla har egen ingång utifrån samt parkering utanför dörren. Rummen har uteplats och flera av dem sjöutsikt. Frukosttallrikren kan levereras till rummet.

Öjaby Herrgård – Long-stay concept. Enkelrum i den fristående hotellbyggnaden som har 14 rum. Frukost, parkering, wifi, städning och lakansbyte 1 gång i veckan inkluderat. Minsta hyrestid 1 månad.

Kontorsplats på hotell

Quality Hotel Royal Corner – Check-in kontor. Boka ett hotellrum där du kan arbeta i lugn och ro. Wi-fi och kaffe ingår. (19 mars-30 april)

Saknas något i listningen? Hör av dig till info@destinationsmaland.se