Katthult på Astrid Lindgrens Värld
Astrid Lindgrens Värld. © Magnus Römbo
Hujedamej va skoj det ska bli!

Närverka med oss på

Stora besöksnäringsdagen för Småland och Öland

En dag för dig som jobbar i besöksnäringen!

Varmt välkommen till den Stora besöksnäringsdagen för Småland och Öland den 26 oktober 2023 på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

Stora besöksnäringsdagen för Småland och Öland

Personal på Astrid Lindgrens värld
Personal på Astrid Lindgrens värld. © Magnus Römbo

Välkommen med din anmälan till Stora besöksnäringsdagen för Småland och Öland torsdagen den 26 oktober på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby kl 09.30 - 16.00. Under dagen kommer du att få för- och eftermiddagsfika samt lunch, mingel, inspirerande föreläsningar och även en överraskning av Astrid Lindgrens världs härliga teaterteam.

Bo över i Lilla Staden

För de som väljer att innan besöksnäringsdagen bo på Astrid Lindgrens värld, från onsdagen den 25 oktober, erbjuds en unik upplevelse med middag, presentation, underhållning och övernattning samt frukost i det nybyggda gästboendet Lilla Staden.

Lilla Staden
Lilla Staden. © Magnus Römbo

Kostnader

Pris: Stora besöksnäringsdagen för Småland och Öland 26 oktober 650 kr exkl moms per person.
Tillägg: Övernattning med middag den 25 oktober med boende för en person 1425 kr exkl moms per person.
Övernattning med middag den 25 oktober med boende för två personer 1170 kr exkl moms per person.
Önskar du middag utan övernattning blir kostnaden 379 kr exkl moms per person. Ange detta under övrig information i anmälningsformuläret.

Frågor

Har du frågor, kontakta Christina Thorstensson christina@tjugoettkonsulten.se
Sista dagen för anmälan är den 10 oktober 2023.

Lottie Knutson
Lottie Knutson

Lottie Knutson - Moderator

Lottie Knutson är moderator och föreläsare under Stora besöksnäringsdagen för Småland och Öland. Hon har 35 års erfarenhet från besöksnäringen och jobbar som rådgivare inom konceptutveckling och marknadsföring, reseredaktör, contentskapare i form av foto och video samt föreläsare. Hon har tidigare erfarenhet från Fritidsresor, Ving och SAS och känner Småland sedan barnsben. Hon kommer att hålla ett föredrag om "Trendspaningar och insidertips från en hårt prövad reseredaktör och influencer".

Erik Modig
Erik Modig

Så når ni fram till era existerande och nya kunder

Det är allt svårare att nå ut med kommunikation. Nya kanaler och ett allt mer överfyllt medialandskap gör att nya och gamla sanningar måste övervägas och omprövas. I denna föreläsning går kommunikationsforskaren Erik Modig igenom vad vi vet om effektiv kommunikation och hur man lyckas att nå fram. Föreläsningen blandar förståelse om hjärnan, förutsättningarna i dagens medialandskap med handfasta tips för hur man lyckas.

Åsa Stengel Egrelius
Åsa Stengel Egrelius

Sverige är fantastiskt!

Hur ser de internationella turisterna på Sverige som resmål? Och vad tänker turisterna om semestrar idag? Åsa Stengel Egrelius, Senior Strategist Public Affairs, Visit Sweden berättar om den senaste faktan från analyserna.

Fredrik Ahlgren
Fredrik Ahlgren

AI och IoT - Framtidens kraftpar: Smarta lösningar för företag

Fredrik Ahlgren är lektor vid institutionen för datorvetenskap och mediateknik på Linnéuniversitetet. Han arbetar till största del på tillämpad forskning inom området IoT (Internet of Things) där han leder ett större projekt som riktar sig till att öka konkurrenskraften för företag.