Läs alla inlägg

Småländska betraktelser

Tips från redaktionen

Från minsta hörn till de stora besöksmagneterna. Här tar redaktionen dig nära det som händer i vårt landskap. Följ med och ta del av våra småländska betraktelser.

Idrottsevenemang i Småland i augusti

Medan vissa av oss har legat på latsidan i sommar så har andra verkligen legat i och dedikerat tränat för att uppnå nya personliga mål. I Småland finns fler möjligheter att sätta kapaciteten på prov nu i slutet av sommaren - och visst är det roligt att vara med och heja på också? Här kommer några tips på tuffa idrottstävlingar att ta del av i augusti.

Publicerat

Läs mer

På tapeten i augusti

Sommaren lider mot sitt slut, men ännu är kvällarna ljusa och dagarna varma! I det här inlägget tipsar vi om några av sensommarens härliga evenemang och uppträdanden.

Publicerat

Läs mer

Historiens vingslag

Småland, som så många andra platser, bevarar hemligheter från en svunnen tid. Ibland blir vi lite extra påminda om vad dåtiden innehöll, och därför tipsar vi denna vecka om platser och evenemang som för oss tillbaka i tiden!

Publicerat

Läs mer

Skördefest i Småland

Hösten står för dörren och varje smålänning vet att det betyder skördefest! Pumpor, morötter, majs, äpplen och kål ska skördas, och kanske vill du vara med? Vårt tips denna vecka är därför inriktat på olika skördefester runt om i vårt Småland - kanske finns det en nära dig?

Publicerat

Läs mer