Läs alla inlägg

Småländska betraktelser

Tips från redaktionen

Från minsta hörn till de stora besöksmagneterna. Här tar redaktionen dig nära det som händer i vårt landskap. Följ med och ta del av våra småländska betraktelser.

Gastronomiska Småland

Det har varit en spännande matvecka som inleddes med den stora WhiteGuide-galan där Sveriges bästa restauranger korades. Småland håller hög klass och det är vi riktigt stolta över. Så stolta att vi gärna vill tipsa om några av de krogar som prisats av guiden.

Publicerat

Läs mer

Motorevent i Småland

Snart är vägarna snö- och grusfria och då vill vi sitta bakom ratten och känna motorn brumma. Småland är stort och kan med fördel upplevas via bil, husbil eller motorcykel. Här finns en och annan grankantad grusväg att sladda lite på, men försiktigt såklart! Den som gillar lite fortare hastigheter kanske lockas av rallytävlingarna i Älmhult och Vimmerby. Faktiskt finns flertalet häftiga motorevenemang inplanerade i Småland under våren och sommaren. Här kommer några tips från oss!

Utomhus i Småland i påsk

Vågar vi tro att solen lyser på oss i påsk? Även om snön ligger kvar lite här och där så längtar vi ut! Den småländska naturen finns såklart alltid tillgänglig för alla och här kommer våra tips för aktiviteter som sker helt eller delvis utomhus nu i påsk.

Publicerat

Läs mer