På tapeten i augusti

Konsert på Gunillaberg

Missa inte säsongens sista konsert på Gunillaberg, den 12 augusti! På scen hittar du den världsberömde sopran från Småland Irene Theorin och Magnus Svensson, piano. Musik av bl.a. Wolf, Sibelius och Wagner.

Som en speciell erbjudanden för denna kvällen har köket komponerat en 'konsert-tallrik' som man kan njuta i caféet efter konserten. Vänligen boka bord genom att skriva ett mail till gunillaberg@tage-andersen.com

Konsert-tallriken kostar SEK 285
Entré, Konsert och aperitif SEK 550
Boka dina biljetter här

Karl-Oskardagarna i Växjö 17-19 augusti

Missa inte tre pulserande augustidagar på en av Sveriges bästa stadsfestivaler. Karl-Oskardagarna samlar svensk artistelit, nöjesfält, småscener och kultur i världsklass mitt i Växjö City. En skön avslutning på sommaren för tusentals besökare.

Oavsett om du är ute efter en härlig familjehelg, sena somriga festnätter eller cityhäng med shopping och soliga uteserveringar, så är det 17–19 augusti du ska bocka av i kalendern. Karl-Oskardagarna lockar såväl Växjöborna som långväga gäster ut i gatumyllret.

Några utav artisterna
17 augusti: NRJ in the park
18 augusti: Adée, Frontback, Carcamo och Janice
18 augusti: Docenterna
Hela programmet

Carl Einar Häckner på scen i Vetlanda

Styr stegen mot Vetlanda nästa vecka! Det blir en fredag i underhållningens tecken när Carl-Einar Häckner ställer sig på scen i Folkets Park!
Carl Einar Häckner

Publicerat