Revyer i Småland

Ett skratt förlänger livet sägs det och visst är det så! I Småland finns det efter julen olika revyer och föreställningar att gå på, både för stora och små. Varför inte fira in det nya året med att gå på en nyårsrevy?

Nyår på Spira

Varmt välkommen till en helkväll på Kulturhuset Spira i Jönköping i festens och musikalens tecken! Sen den unisont hyllade uppsättningen av Les Misérables samtidigt som du får njuta av utsökt mat och en av stadens finaste utsikter när Jönköping kring tolvslaget lyses upp av fyrverkerier!
https://www.smot.se/nyar-i-spira/

Pippi firar jul

Möt Pippi, Kling, Klang, Prussiluskan, Tommy, Annika och alla andra favoriter i en fartfyllt julföreställning för hela familjen.
https://www2.kalmar.com/sv/evenemanget/a1467102/pippi_firar_jul_1467102/detaljer?page=2&search=s%3D20171205

Växjörevyn 2018

Med lika delar sång, musik och sketcher tar sig VäxjöRevyn an år 2017. Med premiär på Nyårsafton spelas revyn ”Högt Flygande Planer” ända fram till 3 februari på Växjö Teater. Som alltid bjuder revyn besökarna på en förväntad skrattfest.
http://vaxjorevyn.se/

Kalmarsundsrevyn- TOPPFORM

Välkomna till en revy i TOPPFORM, där allt mellan himmel och jord passerar revy! Föreställningen spelas traditionsenligt på Kalmar Teater, med start på Nyårsafton.
https://www.kalmar.com/sv/boka/evenemanget/a1478098/kalmarsundsrevyn_2018_-_toppform_1478098/detaljer

Publicerat