Kosta Boda Art Hotel

Smålands julbord

Julbord är en sedan länge vedertagen tradition, inte minst i gedigna Småland. Här tipsar vi om både klassiska och mer spektakulära julbord!

Hooks Herrgård

Den idylliskt belägna herrgården erbjuder inte bara klassiska julbord med allt ljuvligt som hör julen till. Här kan du också kombinera julbordet med en spa-weekend, en övernattning eller en konferens.
Hooks Herrgård

Teleborg Slott

Smålands eget sagoslott. Mellan den 22 november och 19 december serveras det julbord i sagolik slottsmiljö på Teleborg slott. Gå upp för den vindlande trappan till slottets portar och möts av ett dukat julbord i Riddarsalen.
Teleborg Slott

Vindinge Gård

På Vidinge gård kan du njuta av ett julbord fullt med godsaker i en lantlig och mysig miljö. Julbordet går att boka separat eller kombinera med boende.
Vindinge Gård

Björkhaga Hotell i Mullsjö

Med omsorgsfullt tillagade råvaror från lokala producenter, kan du njuta av julen på Björkhaga. Julens alla smaker, så som vilt, lax, sill och skinka står framdukat på det generösa julbordet. Pricken över i:et är den sprakande, öppna spisen.
Björkhaga Hotell

Wallby Säteri

Här upplever du en gammeldags jul i vacker herrgårdsmiljö. Minst fem vändor till och från buffébordet är acceptabelt, tycker Wallby. Varje tur har sin egen huvudrätt, och mer om dem kan du läsa här:
Wallby Säteri

Kosta Boda art Hotel

Julbord i Glasriket. Smaka på julens alla smaker i en matsal designad av Ulrica Hydman-Vallien. En upplevelse för både munnen och ögat. Strat 17 november till 16 december, men med jullunch fram till den 23 december.
Kosta Boda Art Hotel

Julbord på Korrö

Klassiskt Julbord i en fantastisk miljö. Krav-certifierat julbord med mycket vilt på menyn. Speciellt hjortkött ifrån hägnet intill. 18 nov-21 dec.
Korrö

Grimsnäs Herrgård

På Grimsnäs Herrgård kan ni avnjuta en kalkonmiddag eller ett mer klassiskt julbord där allt är lagat från grunden. Vill ni övernatta och även ta ett bad i badtunnan finns möjligheten att boka ett julpaket.
Grimsnäs Herrgård

Julbord på Asa Herrgård

Mellan den 24 november och 17 december kan du uppleva ett klassiskt småländskt julbord i naturnära herrgårdsmiljö torsdag – söndag.
Asa Herrgård

Publicerat