Hälsa & avkoppling

Spa och avkoppling

Avnjut lugnet på något av våra spa. Med den småländska naturen nära inpå infinner sig harmonin och välmåendet fort!

Pool på Kosta Boda Art Hotel
© Kosta boda art hoel

Kosta Boda Art Hotel

Hotellets femstjärniga spa skämmer gärna bort dig. Kryp in i en morgonrock och lyxa dig med varma bad, bastu, massage och diverse behandlingar. Har du någonsin badat i ett konstverk? Den fantastiska poolen är fylld med vackra glaspjäser av Kjell Engman.

kostabodaarthotel.se

Hooks Herrgårds Spa

Den arkitektritade anläggningen erbjuder en avkopplande atmosfär nära naturen. Det finns bastuanläggning, pooler och behandlingar och spa-ritualer. En specialitet är horisontalduschen, som lyfter spa-upplevelsen till en helt ny dimension. Spaet har tilldelats pris för Årets Nyhet på Spa Awards.

hooksherrgard.se

PM & Vänner tak med solterass
© Åke Lindman

PM & Vänner Hotel

Intill PM & Vänner Hotel finns salong Le Lac. Här finns Växjös mest kompletta utbud av professionella behandlingar från topp till tå. Frisörer, hudterapeuter, makeupartister, massörer och spaterapeuter erbjuds. Från hotellet tar ni er direkt till spaets salong, och vidare till hotellets takterrass med pool, japanskt bad och bastu.

pmrestauranger.se

Badhotellet Tranås

Badhotellet Tranås

I en svunnen tid var det anrika hotellet en plats dit fint folk kom när de ville skämma bort sig själva. Atmosfären har sedan dess levt kvar, och i en gedigen miljö erbjuds nu spa, boende, avkoppling eller konferens. På spaet finns flera olika behandlingar att välja mellan och avdelningen är omsorgsfullt renoverad för att behålla den historiska känslan.

Badhotellet.com

Gränso hotell
Gränso hotell. © Västervik

Gränsö Slott – Skönheten vid Havet

Gränsö Slott vilar mellan grönskande ekar på en halvö i Västerviks skärgård. Förutom exklusivt boende och restaurang erbjuder Spa-delen flera upplevelser; kall och varm pool, bastu, isländsk källa, och ’Sinnenas rum’. Behandlingar kan bokas separat. Allt som kan tänkas behövas för en avkopplande helg eller eftermiddag!

Granso.se

Spinkarp Spa
Spinkarp Spa. © Tranås United

Spinkarps Spa

Med anor från antikens metoder erbjuds spabehandlingar i lantlig miljö. Lera, mineralrikt vatten, alger och örter används i behandlingarna, och produkter från Kerstin Florians spa-koncept.

Spinkarp.se

Stufvenäs Gästgifveri

Med anor från 1800-talet möts du av tradition och nytänkande i historisk, naturskön herrgårdsmiljö. På Stufvenäs spa kan du ladda batterierna och finna kraft och harmoni. Låna rock, tofflor och handduk för att njuta av ångbastu, torrbastu, infrabastu, varma bad, massagestolar eller någon av de behandlingarna som erbjuds.

Stufvenas.se

Mer av Småland att njuta av!