Vattenpalatset- en oas mitt i Mönsterås

På Vattenpalatset kan du njuta av värme och bad i 29-gradigt vatten året om. Här finns äventyrsbad med vattenrutschbana och plats för lek. Du kan också motionssimma, sitta i bubbelpooler och gå på gym. Vattenpalatset lockar både stora och små besökare, som vill ha en mysig dag eller uppleva lite extra spänning.

Mönsteråsborna är stolta över Vattenpalatset, som är en avkopplande oas i centrum. Badet är ett populärt besöksmål, där både barn och vuxna kan ha en rolig dag tillsammas.                                 

Det finns bland annat en populär vattenrutschbana, virvelkanal, äventyrsgrotta och ett vattenfall. I barnlagunen leker de minsta barnen i en egen bassäng med djungeltema, och för de lite större finns en bassäng med ett pingvinlandskap.

Luften är varm och behaglig, eftersom vattnet är lite varmare än i många andra badhus. För dig som vill koppla av lite extra finns bubbelpool, relaxpool, bastu med mera. Vattenpalatset har också ett gym och kan erbjuda olika träningsformer så som spinning. Självklart kan du också fika och äta något gott i serveringen.

2013 fyller Vattenpalatset 25 år, och det är ett välbesökt utflyktsmål som lockar omkring 75 000 besökare varje år. I nära anslutning till badet finns motionsspår med belysning.