Asa Herrgård

En småländsk herrgårdspärla med en egen skogsrestaurang.

Mitt i Smålands djupaste skogar, med Möbelriket runt hörnet finner man Asa Herrgård, inbäddad av skog och sjö. En Herrgård med en fantastisk historia som idag står scen för både bröllop, jakter, ko…

Läs mer +

Mitt i Smålands djupaste skogar, med Möbelriket runt hörnet finner man Asa Herrgård, inbäddad av skog och sjö. En Herrgård med en fantastisk historia som idag står scen för både bröllop, jakter, konferenser och privata gäster. Njut av att checka in i ett av de 31 herrgårdsrummen, hoppa i en morgonrock och kryp ner i en jacuzzi eller prova den vedeldade bastun precis intill Asasjön. Upplev naturen runt Asa Herrgård genom att boka en kanot, en båt eller vandra på lederna bakom herrgården. Asa Herrgård brinner för att servera sina gäster hållbara och närodlade matupplevelser och rätterna som serveras i herrgårdens restaurang är baserade på skogens skafferi och lokala gårdars utbud.
Alldeles intill herrgården står det småländska bordet och det är här du börjar ditt äventyr – The Edible Country – det ätbara landet. Här har du mjuk mossa som golv, barrträd som väggar och himlen som tak. Skogens susande blir vacker musik. På vägen till bordet plockar ni ingredienser till er middag. Ska du verkligen njuta av en vacker sommardag hyr du en kanot och tar dig sjövägen till bordet .

Tanken med bordet är att ni själva på plats skapar måltiderna komponerade av Svenska stjärnkockar. Råvarorna hittar du allt efter årstid i skogen, på ängar och i sjön vid herrgården. I paketet ingår konceptet med cooking kit och ingredienskorg som innehåller allt du behöver för att laga maten. Vill ni boka till en kock är det möjligt, som guidar er och tillagar maten tillsammans med er.

Läs mindre –


Bekvämligheter

– Husdjur tillåtna
– Laddningsplats för elbil
– Cykeluthyrning
– Kanotuthyrning
– Frukost ingår
– Pool
– Bastu
– Gratis wi-fi
– Parkering


Visingsö

Visingsö – mitt i Vättern.