Fira jul på Hooks Herrgård

Lämna allt stök och bli lite bortskämd på Hooks Herrgård. I julpaketet ingår även spa, så passa på att njuta av sköna bad och bastulandskap med upplevelseduschar under din vistelse.

Våra senaste inlägg

Postat
7 december, 2016

Visst handlar allt ganska mycket om att hitta den rätta julstämningen såhär års? Ligger snön på marken och på träden går det lite lättare, och oavsett väder erbjuds god hjälp på traven i form av julbord, julmarknader och även konserter. Småland gör sig utmärkt i julskrud och runtom i vår region kan man hitta julkonserter som sätter extra guldkant på känslan. Vi vill gärna tipsa om några favoriter.

Postat
5 december, 2016

Många bokar julbord på någon av alla de vackra, juliga ställen som finns runtom i Småland. Inte lika många tänker kanske på att man också kan släppa kraven på att fixa firandet under själva julhelgen hemma och istället checka in och bli bortskämd av någon annan. Både julfirande och nyårsfirande med paket som innehåller god mat, övernattning och ibland även underhållning finns på flera ställen runtom i Småland. Och visst låter det skönt? Så festligt och avkopplande att checka in och låta någon annan stå för både maten och disken.