Fira jul på Hooks Herrgård

Lämna allt stök och bli lite bortskämd på Hooks Herrgård. I julpaketet ingår även spa, så passa på att njuta av sköna bad och bastulandskap med upplevelseduschar under din vistelse.

Våra senaste inlägg

Postat
5 december, 2016

Många bokar julbord på någon av alla de vackra, juliga ställen som finns runtom i Småland. Inte lika många tänker kanske på att man också kan släppa kraven på att fixa firandet under själva julhelgen hemma och istället checka in och bli bortskämd av någon annan. Både julfirande och nyårsfirande med paket som innehåller god mat, övernattning och ibland även underhållning finns på flera ställen runtom i Småland. Och visst låter det skönt? Så festligt och avkopplande att checka in och låta någon annan stå för både maten och disken.

Postat
21 november, 2016

Det är ju trots allt bara jul en gång om året och nu gäller det att njuta av godbitarna! Vi har redan tipsat om några av våra favoriter bland Smålands julmarknader och här kommer ett gäng till som håller samma höga kvalitet. De är olika varandra till karaktären och man kan gott unna sig att besöka mer än en.